Kedves Trialosok!

Szeretnék meghívni minden trialost és érdeklődőt a 2018-as év első trial magyar kupájára, június 9-én 8 órától. A rendezvény helyszíne a tarcali kőfejtő. Az előző évek pozitív, valamint negatív tapasztalataiból tanulva idén sokkal élvezetesebb és teljesíthetőbb szekciókat szeretnék összehozni minden kategóriában. A célom az, hogy minden versenyző jól érezze magát és sikerélményekkel induljon neki a 2018-as szezonnak. Úgy gondolom, a helyszínt nem kell bemutatni. Kis hazánk egyik legszebb tája a tarcali kőfejtő és bányató. A hely adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas egy ilyen rendezvény lebonyolítására.

Ha versenyző vagy, biztosan élvezni fogod a sziklás szekciók nyújtotta kihívásokat, amik fejlődési lehetőségeket is biztosítanak számodra. Itt nem csak az ugrás magasságok számítanak, hanem a technikai tudás és az állóképesség is legalább annyira fontos. Nem véletlen, hogy a nemzetközi versenyeken gyakori pályaelemek a sziklák!

Ha nézőként szeretnél részt venni, akkor egy igazán látványos extrém sport rendezvényt nyújt számodra a 2018-as tarcali trial verseny, ahol a legjobbak mérik össze tudásukat! Mindemellett a rendezvény helyszíne és környéke remek célpont a kirándulni vágyók számára.