A Harlequin Tánc Sport Egyesület 2018-ban ünnepli megalakulásának 20 éves évfordulóját. Az egész éven át tartó ünnepségsorozat első állomásaként került sor március 3-án a III. Tavaszköszöntő Zenés Táncos Mulatságra a 6 Puttonyos Borfaluban.
Tóth Tamás a Harlequin Tánc Sport Egyesület vezetője megnyitó beszédében felidézte a megalakulás pillanatait, majd köszöntötte az alapításban tevékeny szerepet vállaló Molnár Magdolna nyugdíjas pedagógust és Majoros Bernadettet.
Ezután Polgármester Úr, Butta László köszöntette a 20 éve alakult Harlequint és a vendégeket, megnyitotta a rendezvényt majd átadta a szót Koncz Ferenc Úrnak, Szerencs város polgármesterének, aki szintén felköszöntötte a születésnapját ünneplő Tánc Sport Egyesületet és megnyitotta a Tavaszköszöntő Bált.
A rendezvény a tánccsoportok bemutatójával folytatódott, melynek során parkettára lépett a Sunflowers csoport, a Smiley’s csoport, és a Manó csoport. A tánccsoportok koreográfusának, Butta Dórának a munkáját Tóth Tamás egy virágcsokorral köszönte meg.
A tánccsoportok bemutatója után Török Dezső a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte a jubileumát ünneplő Tánc Sport egyesületet, és a pezsgős megnyitó után kezdetét vette a hajnalig tartó táncmulatság.